Zapinvest Login

Zapinvest Prestige

UW ABSOLUTE TEVREDENHEID, DAAR GAAN WIJ VOOR

Zapinvest zet de deuren naar een wereld vol panden die pure luxe en stijl uitstralen wagenwijd voor u open. Wij hebben maar één doel: het pand vinden dat perfect bij u past. De COSTA DEL SOL en de COSTA BLANCA staan bekend om hun fenomenale panden: prestigieuze appartementen, luxueuze villa's, weelderige huizen en typische Spaanse finca's ... Wat u ook zoekt, bij Zapinvest Prestige bieden we maatwerk en gaan we tot het uiterste om die zeldzame parel te vinden, dat ene pand dat echt niets te wensen meer overlaat.

Inspiratie

  VERBONDENHEID

  De sleutel tot succes is luisteren. Wij luisteren eerst goed naar uw wensen zodat wij haarfijn aanvoelen wat u zoekt. Dit zorgt voor een specifieke verbondenheid die ons helpt gericht op zoek te gaan en het pand te vinden dat u op het lijf geschreven staat. Een woning waarin u zich helemaal thuis voelt.

  MARKTKENNIS

  Prestige-vastgoed bevindt zich in een uiterst specifiek marktsegment, dat verschilt van dat van standaard vastgoed. Er is dus iemand met gedegen marktkennis nodig om een zoektocht positief af te ronden. Een professional die de mogelijkheden, de producten en de spelers van deze ‘parallelle’ high-end markt door en door kent.

  LUXEPANDEN

  U bent uniek, dus uw wensen zijn dat ook. Vertrouw uw zoektocht toe aan Zapinvest en u weet zeker dat u de allerbeste panden in het vizier krijgt die de markt te bieden heeft. Dan brengen we samen een bezoek aan de panden die aan uw wensen voldoen. Zo bent u een stapje dichterbij om uw dromen onder de Spaanse zon waar te maken.

  reis en bezichtiging op maat

  De vonk slaat meestal pas echt over wanneer u oog in oog staat met uw droompand. Zapinvest helpt u om dat te realiseren en organiseert uw prospectie- of bezichtigingsreis naar Spanje, zodat u zich nergens druk om hoeft te maken. Wij organiseren uw reis volledig op maat, desgewenst met een pendeldienst vanaf uw huis, transfers en vluchten naar de COSTA BLANCA of de COSTA DEL SOL en een verblijf in een luxe hotel. Ook uw bezichtigingsdagen ter plaatse regelen wij tot in de puntjes, waarbij één van onze marktspecialisten de leiding op zich neemt.

  Zapinvest © 2021 | Grand'Route 3, 4360 Oreye/Oerle | IPI-nummer 508 272 | Algemene voorwaarden | Privacybeleid