Zapinvest Login

Cala de Mijas & Mijas Costa

Cala de Mijas en Mijas Costa zijn agglomeraties ten oosten van Marbella, op slechts 30 minuten van Málaga. Ideaal voor mensen die een appartement in Spanje dicht bij de luchthaven willen kopen.

Smalle straatjes, mooie balkons en bloementuinen, authenticiteit, de sfeer van Andalucia, ...  allemaal ingrediënten om zowel occasionele als regelmatige bezoekers aan te trekken. Deze kustplaats heeft haar authenticiteit kunnen behouden, ondanks de recente ontwikkeling van de Spaanse vastgoedmarkt. De typische charmante witte dorpjes en de moderne infrastructuur hebben de laatste jaren heel wat vastgoedinvesteerders in Spanje aangetrokken. 

Cala de Mijas met haar prachtige strand, strandbars, winkels en restaurants is zonder enige twijfel een 'must see' voor degenen die op zoek zijn naar een tweede woning aan de Costa del Sol.

Deze aangename stadjes in het oosten van Marbella, alsook de zones rondom de golf van Miraflores en Chaparral zullen heel wat mensen betoveren die op enkele kilometers van de drukke kust een villa of appartement in het authentieke Spanje willen kopen.

Zapinvest © 2021 | Grand'Route 3, 4360 Oreye/Oerle | IPI-nummer 508 272 | Algemene voorwaarden | Privacybeleid