Zapinvest Login

Alicante

Alicante ligt op de grens tussen de Costa Blanca Noord en de Costa Blanca Zuid en is een veelzijdige stad, populair bij liefhebbers van tweede verblijven in Spanje. De zone is bekend om haar prachtige stranden en baaien, maar er zijn ook vele andere attracties te ontdekken.

Van het beroemde en imposante kasteel van Santa Barbara, 166 m hoog en met een adembenemend uitzicht op de baai van Alicante, tot de vele monumenten, musea, restaurants en winkels in "Tabarca", het kleine eiland op slechts 5 km van de kust. 

De geschiedenis, het klimaat en de landbouw van de regio hebben de keuken van Alicante een opmerkelijke diversiteit en rijkdom gegeven. De stad staat ook bekend om haar vakmanschap in leder. Schoenen, tassen en accessoires zijn maar een deel van het uitgebreide gamma aan producten die de vakmannen aanbieden. Andere typische producten zoals vlechtwerk, wijn en aardewerk kunt u ontdekken tijdens een dagje winkelen. Als u de drukte van de stad verlaat, vindt u charmante plaatsjes in de omgeving, zoals San Juan de Alicante, Busot of El Campello. Ideaal om een prachtig appartement of prachtige villa te koop aan de Costa Blanca Noord te vinden.

De vastgoedmarkt van de regio Alicante in Spanje omvat villa's en appartementen te koop bij Zapinvest in Alicante, San Juan de Alicante, Busot en El Campello.

Zapinvest © 2021 | Grand'Route 3, 4360 Oreye/Oerle | IPI-nummer 508 272 | Algemene voorwaarden | Privacybeleid