Zapinvest Login

Alle spelers onder één dak 

Ontdek hieronder al de verschillende thema’s die aan bod zullen komen op Viva España, alsook de vele professionals die aanwezig zullen zijn om u te informeren en te antwoorden op al uw specifieke vragen.

HET BELGISCHE TEAM

Ontmoet het Belgische team van Zapinvest dat een antwoord kan geven op al uw vragen betreffende de aankoopmodaliteiten, de opportuniteiten aan de Costa Blanca en de Costa del Sol, de kosten, de verschillende types van panden, …

HET SPAANSE VERKOOPTEAM

Zij zijn het ganse jaar door op het terrein… Voor alles wat betreft de verschillende types van panden en de omgeving zijn zij de echte specialisten! Ontmoet de verkoopteams van de Costa Blanca en de Costa del Sol, zij zullen u ongetwijfeld een antwoord bezorgen op al uw vragen.

DE ONTWIKKELAARS

Hoe verloopt een werf in Spanje? Wat zijn de verschillende stadia? Wat zijn de termijnen? Welke materialen worden er gebruikt? De aanwezige ontwikkelaars zullen u met plezier inlichten over de nieuwe projecten in Spanje.

DE ADVOCATEN

Wat is hun rol? Welke garanties bieden zij? Hoe garanderen zij een verkoop? De advocaten zijn onmisbare sleutelfiguren bij de aankoop van een goed in Spanje. Ook zij zullen aanwezig zijn om op al uw vragen te antwoorden.

BEZOEK PANDEN IN 360°

Een appartement, een villa of zelfs een golfterrein of een strand… de virtuele bezoeken in 360° laten u toe om de panden en hun omgeving te ontdekken, net alsof u zelf ter plaatse bent! Probeer het eens uit, het is zeker de moeite waard!

NIEUW CONCEPT

Ontdek een nieuw concept van gedeelde eigendom, ideaal voor een aankoop met 2... of meer. Een concept om een woning onder de zon te kopen en de aankoopprijs en kosten te delen, in alle veiligheid!

DE BANKEN

Wat zijn de stappen om te kunnen lenen? Is het interessanter om te lenen in België of in Spanje? Wat zijn de voorwaarden? Wat zijn de kosten? Heb ik een borg nodig? Tal van vragen waarop de vertegenwoordigers van de banken een antwoord kunnen bieden!

UW VASTGOED LATEN RENDEREN

Is het mogelijk om mijn vastgoed in Spanje te verhuren? Hoe werkt dit? Moet ik een borg vragen? Wie dekt de huurservice? Het team van Zapinvest Holiday zal aanwezig zijn om te antwoorden op al uw vragen wat betreft de huurservice en de verhuur van uw vastgoed.

AANWEZIGHEID VAN EIGENAARS

Eigenaars die hun appartement of villa in Spanje verhuren, hun ervaring is goud waard! Zij zullen er ook zijn om met u alle aspecten te delen waarmee u als eigenaar rekening moet houden... alsook hun aankoopervaring.

DE DIENST NA VERKOOP

Hoe bemeubel ik mijn pand? Hoe onderhoud ik de tuin of het zwembad? Wat als ik werken wil uitvoeren aan mijn woning in Spanje? Hoe werkt het als ik een beroep moet doen op mijn verzekering? Ontdek de ontelbare voordelen van de diensten van Zapinvest die u meteen toelaten om ten volle te genieten van uw ervaring als eigenaar onder de zon.

VIVA ESPAÑA: niet te missen

Spaans vastgoed en de markt van tweede verblijven in Spanje is een onderwerp dat u interesseert? Mis dan dit uitzonderlijke evenement niet waar u de kans krijgt om de verschillende spelers van de sector onder één dak te ontmoeten. Al de antwoorden op uw vragen in een gezellige omgeving... en misschien vindt u er wel de villa onder de zon of het appartement van uw dromen. Ontdek hieronder al de verschillende thema’s die aan bod zullen komen op het salon, alsook de vele professionals die aanwezig zullen zijn om u te informeren en te antwoorden op al uw specifieke vragen.

WACHT NIET OM U IN TE SCHRIJVEN!!!

Zapinvest © 2021 | Grand'Route 3, 4360 Oreye/Oerle | IPI-nummer 508 272 | Algemene voorwaarden | Privacybeleid