Zapinvest Login

6 GOEDE REDENEN OM U IN SPANJE TE VESTIGEN

6 goede redenen om Spanje te ontdekken... maar ook 6 goede redenen om terug te gaan... en ten slotte 6 goede redenen om er niet meer weg te willen!

Een villa aan de Costa Blanca of een appartement aan de Costa del Sol kopen, misschien is het idee ook al bij u opgekomen! Indien dat niet zo is, geven wij u hier 6 van de vele redenen om Spanje te bezoeken, er te investeren en, waarom niet, u er te vestigen.

1 - HET KLIMAAT

De winters in België met koude, vochtige en korte dagen en een gebrek aan licht hebben een duidelijke invloed op ons gemoed en onze gezondheid.
 Het milde klimaat van de Costa Blanca en de Costa del Sol laat u toe om aangename winters door te brengen en gedurende het hele seizoen te genieten van de frisse lucht en het licht. 
Op sommige dagen is een lichte jas vereist, maar de impact op ons gemoed is niet hetzelfde als u deze met een mooie zonnebril combineert. ;-)


2 - DE LEVENSKWALITEIT

Het leven is minder stressvol onder de Spaanse zon, dat is een feit! Naast het klimaat heeft ook de Spaanse manier van leven er vast iets mee te maken. Neem de tijd om te leven, neem de tijd om elkaar te ontmoeten, neem de tijd om een dutje te doen, ... Geen race tegen de klok meer, u zal zich snel aanpassen! U zal snel overtuigd zijn van het vriendelijke en warme karakter van uw nieuwe buren. Voeg daar nog de veel lagere kosten van levensonderhoud aan toe en u zal niet langer twijfelen.


3 - DE GASTRONOMIE 

Als we tapas, pulpo a la gallega, gambas al ajillo, pescado frito, tortilla, patatas bravas, paella, jamón iberico zeggen... klinkt dat dan als muziek in uw oren? Lekker eten in Spanje is een vanzelfsprekendheid! Of u nu op het strand, op een terras of in een restaurant bent, u zal de smaken van de Iberische keuken kunnen blijven ontdekken en ervan genieten. Het maakt niet uit waar u zich bevindt en op welk tijdstip van de dag, u vindt altijd wel iets om uw smaakpapillen mee te verwennen, tegen meer dan redelijke prijzen... dus waarom zou u zich dit ontzeggen? ;-)


4 - DE LANGERE LEVENSVERWACHTING

Een aangename levenskwaliteit, een helend klimaat, een gezonde keuken, ... Al deze factoren hebben uiteraard een aanzienlijke invloed op de levensverwachting, die in Spanje en volgens de WHO de hoogste is in Europa... gemiddeld bijna 3 jaar langer! Dankzij de toenemende kwaliteit wat betreft de gezondheidszorg hoeft Spanje niet langer jaloers te zijn op de andere landen van Noord-Europa. Kortom, de ideale plek om uw oude dag in de zon door te brengen!


5 - HET LANDSCHAP

U kan niet kiezen tussen het strand en de bergen? Twijfel dan niet langer, in Spanje is de sierra nooit ver van de playa verwijderd! U hoeft niet te kiezen, u heeft alles wat u nodig heeft... Zelfs de moeilijke beslissers en de meest veeleisende mensen worden tevredengesteld! Of het nu aan de Costa Blanca of de Costa del Sol is, strand- en watersportliefhebbers zullen er evenveel plezier beleven als trekkers en wandelaars. En waarom niet beiden combineren?!


6 - GESCHIEDENIS EN CULTUUR

Door de geografische ligging in het uiterste zuiden van ons oude continent is het Iberisch Schiereiland door de eeuwen heen een plaats geweest waar goederen van allerlei beschavingen passeerden. Kelten, Feniciërs, Grieken, Romeinen, Moren, ... Er zijn zoveel volkeren die hun stempel hebben gedrukt op Zuid-Spanje, dat het er nu een permanent cultureel avontuur is geworden. Cádiz, Córdoba, Granada, Sevilla, Malaga, Ronda, Alicante of gewoon langs de wegen en witte dorpen, u zal zich blijven verbazen over de rijkdom van dit buitengewone culturele erfgoed.

EN NOG VEEL MEER!

We moeten ergens stoppen, dus hebben we ervoor gekozen om u 6 goede redenen te geven. Zonder echter lang te zoeken, kunnen we er wel honderden opnoemen... en u kent er zeker nog vele andere!

Knop Mis het niet !

Zapinvest © 2021 | Grand'Route 3, 4360 Oreye/Oerle | IPI-nummer 508 272 | Algemene voorwaarden | Privacybeleid