Zapinvest Login

Christine & Christophe
 delen hun ervaring

"Omdat we 2000 km verwijderd waren van onze toekomstige woning, was een kwalitatieve service en professionele ondersteuning heel belangrijk voor ons."

Bedankt aan het hele team van Zapinvest, aan David en Laurent

Onze eerste ontmoeting was 4 jaar geleden in Luik met David Z. We hadden er veel zin in, maar hadden nog niet beslist om een woning in Spanje te kopen.

Vorig jaar zijn we er dan terug ingevlogen: een eerste contact met het kantoor te Luik, om onze keuzes, wensen en aanbevelingen duidelijker te preciseren. In september volgden dan de georganiseerde bezoeken en begeleiding ter plaatse door Laurent en daarna door David M.

Op één dag was alles in kannen en kruiken! David had onze behoeftes en wensen heel goed begrepen... wij zijn gevallen voor de charme van een project in opbouw aan de Costa Blanca, wat ons project was geworden.

...en in het bijzonder bedankt aan Roberto

Eens de verkoopbelofte getekend was, werden we voorgesteld aan Roberto die ons sinds september regelmatig updates heeft gegeven over de voortgang van de werken, met foto's. Wat een steun, Roberto, bedankt voor alles (de service, de hulp, enz.)! Omdat we 2000 km verwijderd waren van onze toekomstige woning, was het belangrijk voor ons om op die kwalitatieve dienst-na-verkoop en professionele steun te kunnen rekenen.

We willen er ook aan toevoegen dat covid iedereen heeft verrast en onze plannen enigszins verstoord heeft. Maar dankzij Roberto werden we gerustgesteld, en daarvoor willen mijn echtgenote en ik hem in het bijzonder bedanken.

Nogmaals bedankt aan jullie allemaal om ons te begeleiden bij onze droom die werkelijkheid is geworden.

Christophe en Christine.

Zapinvest © 2021 | Grand'Route 3, 4360 Oreye/Oerle | IPI-nummer 508 272 | Algemene voorwaarden | Privacybeleid