Zapinvest Login

OVER
ZAPINVEST

Wie zijn wij?

Zapinvest is gespecialiseerd in tweede verblijven in Spanje en is uw ideale Belgische partner voor uw investering onder de Spaanse zon.

Het team van Zapinvest in België en Spanje begeleidt u van a tot z bij de aankoop van uw tweede verblijf of investering in het buitenland. Van het zoeken naar het perfecte pand tot het afronden van de veilige aankoop van uw droomhuis in het bijzijn van een notaris, wij laten niets aan het toeval over. Ook de verschillende fasen van de onderhandelingen, de administratie en de ondersteuning ter plaatse nemen wij voor onze rekening.

De Zapinvest
groep

Dankzij een perfecte beheersing van de taal, diepgaande kennis over de belastingen en alle lokale actoren, is Zapinvest onmisbaar geworden voor Belgische klanten die met een gerust hart vastgoed willen kopen in Spanje.

Zapinvest telt meer dan 35 medewerkers en heeft een groot netwerk van gespecialiseerde partners in Spanje, waaronder advocaten, bankiers, ontwikkelaars, huur- en bouwdeskundigen en nog veel meer.

De groep Zapinvest Immo treedt op als adviseur, als deskundige consultant die op basis van vooronderzoek het beste aanbod weet te vinden voor de klant die op zoek is naar een woning aan de Costa Blanca, de Costa Calida of de Costa del Sol.

Onze markten

Ons speelveld bevindt zich in Spanje, en meer in het bijzonder aan de Costa del Sol, Costa Calida en Costa Blanca (noord en zuid). Deze regio's werden enkele jaren geleden getroffen door de crisis, waardoor het koopklimaat  gunstig is. De prijzen zijn aantrekkelijk, het klimaat heerlijk en u bent er zo vanuit België.

Als het op complexiteit aankomt, scoort deze vastgoedmarkt zeer hoog. De verschillende spelers op de markt (banken, beleggingsfondsen, projectontwikkelaars, aannemers enz.) veranderen zeer snel en de juridische en wettelijke werking van vastgoedtransacties maken het niet eenvoudig. Mede dankzij de kantoren in Spanje, haar ervaring in de sector en de meertaligheid van al haar teams, heeft Zapinvest zich als één van de belangrijkste spelers in deze markt gevestigd.

Knop Mis het niet !

Zapinvest © 2021 | Grand'Route 3, 4360 Oreye/Oerle | IPI-nummer 508 272 | Algemene voorwaarden | Privacybeleid