Voorstelling
ZAPINVEST

Wie zijn wij?

ZAPINVEST is gespecialiseerd in tweede woningen in Spanje en is uw onmisbare Belgische partner voor uw investering onder de Spaanse zon!

Dankzij een team in België en Spanje en exclusieve diensten voor en na de verkoop, begeleidt ZAPINVEST u bij de aankoop van uw tweede woning in het buitenland, van het zoeken naar het onroerend goed tot de voltooiing van de aankoop van uw tweede woning in alle veiligheid voor een notaris, met inbegrip van de verschillende fasen van de onderhandelingen, de administratie en de ondersteuning ter plaatse.

De Zapinvest
groep

Dankzij een perfecte beheersing van de taal, de fiscaliteit en vooral de kennis van alle lokale actoren, is Zapinvest een essentiële structuur geworden voor Belgische klanten die met vertrouwen en sereniteit een vastgoedaankoop in Spanje willen doen.

De Zapinvest-structuur telt meer dan 35 medewerkers en een groot netwerk van gespecialiseerde partners in Spanje (advocaten, bankiers, ontwikkelaars, huur- en bouwdeskundigen, ...).

De ZAPINVEST IMMO-groep positioneert zich nu als adviseur, een deskundige consultant, die op basis van een voorstudie in staat is om het beste aanbod te vinden voor de klant die op zoek is naar een woning aan de Costa Blanca, de Costa Calida of de Costa del Sol.

Onze markten bij uitstek

Spanje, en meer in het bijzonder de Costa del Sol, Costa Calida en Costa Blanca (NOORD en ZUID). Deze regio's, die enkele jaren geleden door de crisis werden getroffen, genieten een bevoorrecht klimaat, nog steeds zeer aantrekkelijke prijzen en gemakkelijke toegang vanuit België.

De frequentie waarmee de marktspelers (banken, beleggingsfondsen, ontwikkelaars, bouwers, enz.) veranderen en de juridische en gerechtelijke werking van vastgoedtransacties maken het een van de meest complexe vastgoedmarkten. ZAPINVEST heeft zich als een van de belangrijkste spelers op deze markt gevestigd, vooral dankzij haar ervaring in de sector, de meertaligheid van al haar teams en haar kantoren in Spanje.

Zapinvest © 2021 | Grand'Route 3, 4360 Oreye/Oerle | IPI n° 508 272 | Algemene voorwaarden | Privacybeleid

We nemen een aantal van uw navigatiegegevens op om u een perfecte browse-ervaring te garanderen.