Waarom
Zapinvest?

AANKOOP VAN ONROEREND GOED IN SPANJE:

KENNIS VAN DE SECTOR

De mogelijkheid om de zeldzame parel, het huis of appartement te vinden dat het beste past bij uw wensen qua locatie, kwaliteit en prijs, ligt in de eerste plaats in de mogelijkheid om u woningen uit verschillende marktsegmenten aan te bieden. Als, bijvoorbeeld, Andalucia vastgoed of appartementen in Malaga. Alpinvest secteurs zijn echt gevarieerd.

Onze groep wordt gekenmerkt door een perfecte beheersing van de 3 marktsegmenten, namelijk:

Nieuwe eigendommen

Inbeslagnames

Eigendommen voor wederverkoop

HOE VERSCHILT ZAPINVEST VAN HAAR CONCURRENTEN?

Naast het beheer van de 3 segmenten (nieuw, inbeslagname en wederverkoop), spreken al onze medewerkers vloeiend Spaans. Perfect twee- of drietalig zijn is een cruciaal punt om de markt te begrijpen, om alle troeven in handen te hebben tijdens een eventuele onderhandeling, maar vooral om het aantal tussenpersonen te beperken!

Daarnaast hebben we onze eigen kantoren in België, maar ook in Spanje aan de Costa Blanca en de Costa del Sol, zodat we vooraan staan wanneer er een nieuwe vastgoedmogelijkheid is. Wij weten waar en hoe we de juiste deals kunnen vinden!

Afhankelijk van de gekozen regio heeft u te maken met de specialist van die regio, die dus op de hoogte is van de laatste deals, schommelingen op de vastgoedmarkt, ... Ook hier hoeft u niet via tussenpersonen te gaan: het zijn de specialisten van Zapinvest die u gedurende uw zoektocht naar onroerend goed in Spanje zullen begeleiden.

Onze bezoeken aan Spanje zijn altijd 100% gepersonaliseerd: een enkele Zapinvest-medewerker zal de regio aan een enkele familie laten zien en hen die laten ontdekken.

ONBEPERKTE DIENST NA VERKOOP!

ZAPINVEST is met name de enige Belgische groep die over een eigen huurbeheersysteem beschikt, exclusief voorbehouden aan de kopers van Zapinvest: ZAPINVEST HOLIDAY.

DE ZAPINVEST-DIENSTEN

Zapinvest begeleidt u niet alleen tijdens uw aankoop, maar biedt u ook ondersteuning na uw aankoop! Van de dienst na verkoop tot hulp bij het rendabel maken van uw investering, ontdek hieronder alles wat Zapinvest u kan bieden!

Wees zen en geniet van uw aanwinst. ZAPINVEST biedt u gratis hulp na uw aankoop: brandverzekering, schadebeheer, spoedbeheer (slotenmaker, probleemoplossing, ...), praktisch en toeristisch advies.


Wilt u kleine werken doen in uw nieuwe woning of deze vanuit België inrichten? U houdt toezicht en Zapinvest zorgt voor de rest! Wij verzorgen uw kleine werkzaamheden zoals de installatie van wifi, een satellietschotel, de renovatie van een badkamer of de aanleg van een tuin.


Geniet van vele gratis voordelen tijdens uw verblijf in Spanje: restaurantkortingen, green fees, Spaanse cursussen, bootverhuur, ...


U wilt uw appartement/huis verhuren om uw investering rendabel te maken? Zapinvest heeft overal aan gedacht! Dankzij haar dochteronderneming ZapHOLIDAY helpt onze groep u bij het verhuren van uw woning: inchecken, uitchecken, inventarisatie, schoonmaak, ... Een reeks diensten zodat u uw woning met een gerust hart kunt verhuren!


Investeer in een villa met privé-zwembad en een tuin zonder zonder u zorgen te hoeven maken over het onderhoud.
Ga terug naar België met een gerust hart, wij zorgen voor uw tuin en zwembad. Tijdens uw volgend verblijf in Spanje kan u reeds bij aankomst ten volle genieten van uw buitenruimtes. Deze dienst is voorlopig enkel beschikbaar aan de Costa Blanca Zuid.

Zapinvest © 2021 | Grand'Route 3, 4360 Oreye/Oerle | IPI n° 508 272 | Algemene voorwaarden | Privacybeleid

We nemen een aantal van uw navigatiegegevens op om u een perfecte browse-ervaring te garanderen.