Zapinvest Login

Waarom
Zapinvest?

AANKOOP VAN ONROEREND GOED IN SPANJE:

KENNIS VAN DE SECTOR

Die zeldzame parel vinden, dat huis of appartement dat perfect past bij uw wensen qua locatie, kwaliteit en prijs, is beslist geen sinecure. Het eerste wat u daarbij nodig hebt, is een gevarieerd aanbod uit verschillende marktsegmenten. Bij Zapinvest zit u gebakken wat dat betreft. Kijk bijvoorbeeld eens naar ons aanbod onder Andalucia vastgoed of appartementen in Malaga.

Onze groep onderscheidt zich door een perfecte beheersing van de 3 marktsegmenten:

Nieuwebouw

Inbeslagnames

wederverkoop

WAARIN ONDERSCHEIDT ZAPINVEST ZICH VAN HAAR CONCURRENTEN?

Naast een perfecte beheersing van de drie segmenten (nieuwbouw, inbeslagname en wederverkoop), spreken al onze medewerkers vloeiend Spaans. Perfect twee- of drietalig zijn is cruciaal om de markt te begrijpen en om alle troeven in handen te hebben tijdens onderhandelingen, maar vooral ook om het aantal tussenpersonen te beperken.

Bovendien hebben we naast onze kantoren in België ook vestigingen in Spanje aan de Costa Blanca en de Costa del Sol. Zo staan we altijd als eerste in de rij bij nieuwe vastgoedmogelijkheden. Wij weten waar en hoe we de beste deals kunnen vinden!

Afhankelijk van de regio van uw voorkeur, gaat een specialist van Zapinvest voor u aan de slag. Deze is perfect op de hoogte van alle ins en outs van die regio zoals het nieuwste aanbod en schommelingen van de vastgoedmarkt. Ook hier is er geen sprake van tussenpersonen: het zijn de specialisten van Zapinvest die u begeleiden tijdens uw zoektocht naar uw droompand in Spanje.

Een bezoek aan Spanje is altijd 100% gepersonaliseerd. Eén Zapinvest-medewerker neemt één familie mee op pad om de regio te verkennen en de potentiële droomhuizen te bezichtigen.

ONBEPERKTE SERVICE NA UW AANKOOP

Zapinvest is de enige Belgische groep met een eigen, verhuurbeheersysteem: Zapinvest Holiday. Dit systeem is exclusief voorbehouden aan klanten van Zapinvest.

DIENSTEN VAN ZAPINVEST

Zapinvest begeleidt u niet alleen tijdens uw aankoop, maar biedt ook ondersteuning erna. Van de aftersales tot hulp bij het rendabel maken van uw investering, hieronder leest u alles over wat Zapinvest te bieden heeft.

Geniet op uw gemak van uw aankoop. Zapinvest biedt gratis hulp en regelt bepaalde zaken voor u, zoals uw brandverzekering, schadebeheer, spoedbeheer (slotenmaker, dringende herstellingen, ...) en geeft u praktisch en toeristisch advies..


Wilt u kleine werkzaamheden laten verrichten in uw nieuwe woning of deze vanuit België inrichten? U houdt het toezicht en Zapinvest zorgt voor de rest. Wij regelen uw kleine karweitjes zoals de installatie van wifi, een satellietschotel, de renovatie van een badkamer of de aanleg van een tuin.


Geniet van een scala aan voordelen tijdens uw verblijf in Spanje zoals restaurantkortingen, green fees, Spaanse les, bootverhuur, ...


Wilt u uw appartement of huis verhuren om uw investering rendabel te maken? Zapinvest heeft overal aan gedacht. Via de afdeling Zap Holiday helpt onze groep u met de verhuur van uw pand: inchecken, uitchecken, inventarisatie, schoonmaak enz. Dankzij deze diensten kunt u uw woning met een gerust hart verhuren.


Investeer in een villa met privé-zwembad en tuin zonder u zorgen te hoeven maken over het onderhoud. Keer met een gerust hart terug naar België, wij zorgen voor uw tuin en zwembad. Bij uw volgende verblijf in Spanje kunt u bij aankomst direct ten volle genieten van uw buitenruimtes. Deze dienst is voorlopig enkel beschikbaar aan de Costa Blanca Zuid. 

Knop Mis het niet !

Zapinvest © 2021 | Grand'Route 3, 4360 Oreye/Oerle | IPI-nummer 508 272 | Algemene voorwaarden | Privacybeleid