Waar investeren?
In Spanje

De vastgoedmarkt in Spanje

Spanje is niet alleen een van de favoriete vakantiebestemmingen van de Belgen, meer en meer gepensioneerden trekken erheen om er hun oude dag door te brengen of enkele maanden per jaar te verblijven. Het aangename weer in de winter en België dat niet veraf ligt, maken van Spanje een ideale bestemming om van de zon te genieten. Een zomervakantie met de kinderen of even uitblazen ver weg van ons miezerige klimaat, daar zegt u toch ook geen neen tegen?

De schoonheid van het landschap, de kwaliteit en kosten van het levensonderhoud, de cultuur en tradities, de lagere vastgoedprijzen dan in veel Europese landen: allemaal goede redenen om een woning in Spanje te kopen!

Daarnaast heeft het herstel van de vastgoedmarkt en de bouw van de afgelopen jaren aan de Costa Blanca, Costa Calida en Costa del Sol, naast de eigendommen voor wederverkoop, geleid tot een MOOI GAMMA VILLA'S EN NIEUWE APPARTEMENTEN die voldoen aan de meest actuele criteria op het gebied van raamgrootte en lichtinval, isolatie, inrichting en uitrusting.

Costa Del Sol

Costa Blanca

DE REALITEIT VAN DE HUIDIGE MARKT MAAKT PLAATS VOOR ECHTE KANSEN!

Door de grote crisis van 2008 is een groot aantal Spaanse panden op de markt gekomen, waardoor de vastgoedprijzen op de vastgoedmarkt zeer sterk zijn gedaald.

De periode na de crisis wordt gekenmerkt door een nieuw fenomeen: de "terugkoop van door de bank in beslag genomen activa". Deze gezonde concurrentie tussen bankgroepen, projectontwikkelaars en investeringsfondsen maakte van Spanje een land van kansen.

De lage aankoopprijzen in combinatie met de aantrekkelijkheid van Spanje als toeristische bestemming maken van een vastgoedinvestering een veilige langetermijninvestering. De hervatting van de bouw en de komst van nieuwe en moderne goederen op de markt in de verschillende regio's brengen veel meer keuzemogelijkheden met zich mee.

Het voortbestaan van de drie markten (wederverkoop, inbeslagnames en nieuwe goederen) geeft de klant nog steeds een ruime keuze aan goederen, ongeacht zijn smaak en budget. De markt blijft echter zeer complex en zeer verschillend van regio tot regio, de keuze van ZAPINVEST zal u in staat stellen om ernstige fouten te vermijden en uw droom onder de Spaanse zon te vinden!

Zapinvest © 2021 | Grand'Route 3, 4360 Oreye/Oerle | IPI n° 508 272 | Algemene voorwaarden | Privacybeleid

We nemen een aantal van uw navigatiegegevens op om u een perfecte browse-ervaring te garanderen.