Zapinvest Login

Spanje,
HET LAND BIJ UITSTEK VOOR UW INVESTERING

De vastgoedmarkt in Spanje

Spanje is niet alleen één van de favoriete vakantiebestemmingen van de Belgen, gepensioneerden trekken erheen om er hun oude dag door te brengen of enkele maanden per jaar te verblijven. Het aangename weer in de winter en het feit dat België niet veraf ligt, maken van Spanje een ideale bestemming om van de zon te genieten. Een zomervakantie met de kinderen of even weg uit ons kikkerlandje, daar zegt u toch ook geen neen tegen?

De schoonheid van het landschap, de goede kwaliteit en lage kosten van het levensonderhoud, de cultuur en tradities, de lagere vastgoedprijzen dan in veel Europese landen: allemaal goede redenen om een woning in Spanje te kopen.

Daarnaast zien we dat het herstel van de vastgoedmarkt en de bouwsector aan de Costa Blanca, Costa Calida en Costa del Sol mooie buitenkansjes oplevert. Naast de eigendommen voor wederverkoop, is het aanbod van Zapinvest uitgegroeid tot een prachtig gamma van villa's en nieuwe appartementen die voldoen aan de meest actuele criteria op het gebied van raamgrootte en lichtinval, isolatie, inrichting en voorzieningen.

Costa Del Sol

Costa Blanca

DE HUIDIGE MARKT LEVERT BUITENKANSJES OP

Na de grote crisis van 2008 kwam een groot aantal Spaanse panden op de markt, waardoor de vastgoedprijzen een duikvlucht namen.

In de periode na de crisis stak een nieuw fenomeen de kop op: de ‘terugkoop van door de bank in beslag genomen activa’. Door deze gezonde concurrentie tussen bankgroepen, projectontwikkelaars en investeringsfondsen werd Spanje een land waar de kansen voor het oprapen lagen.

Door de lage aankoopprijzen en de aantrekkingskracht van Spanje als toeristische bestemming is vastgoed een veilige langetermijninvestering geworden. Het herstel van de bouwsector en de komst van nieuwe en moderne panden op de markt in de verschillende regio's brengen veel meer keuzemogelijkheden met zich mee.

De bevoorrading van de drie markten (wederverkoop, inbeslagnames en nieuwe panden) geeft klanten een ruime keuze, ongeacht hun smaak en budget. De markt blijft echter wel zeer complex en verschilt enorm van regio tot regio. Met Zapinvest als partner vermijdt u ernstige fouten en maakt u uw droom onder de Spaanse zon zonder zorgen waar.

Knop Mis het niet !

Zapinvest © 2021 | Grand'Route 3, 4360 Oreye/Oerle | IPI-nummer 508 272 | Algemene voorwaarden | Privacybeleid