Zapinvest Login

Geschiedenis
zapinvest

HET ONTSTAAN VAN DE GROEP

David Zapico en Jonathan Buchet leerden elkaar kennen toen ze bij een grote Belgische projectontwikkelaar werkten. Ze waren beiden actief op de markt voor tweede verblijven in Frankrijk, met een specialisatie in klantenondersteuning ter plaatse. In 2008, toen Spanje een ongekende crisis doormaakte, besloten de twee vrienden om hun ruim 10 jaar ervaring te bundelen en de Spaanse vastgoedmarkt te veroveren. Geen vreemde keuze, aangezien David zelf Spaans is en Jonathan een tijdje in Spanje heeft gewoond en gewerkt.

De laatste jaren heeft de Zapinvest-groep een snelle groei doorgemaakt. Deze is vooral te danken aan de oprichting van een eigen kantoor ter plaatse en de onderscheidende kwaliteit van de klantenondersteuning.

KLANTGERICHTE ONTWIKKELING

De Zapinvest-groep ontwikkelde een reeks exclusieve diensten om de aankoop en het beheer van uw droomhuis onder de Spaanse zon zo eenvoudig mogelijk te maken, zoals ZapZen, ZapComfort, ZapPrivilege en ZapHoliday. Deze diensten variëren van inrichting en aankleding van de panden van de klanten en flexibel verhuurbeheer tot hulp bij noodgevallen. Tien jaar na de oprichting biedt Zapinvest concrete oplossingen voor alle belangrijke problemen van haar klanten.

Vandaag telt de groep zes kantoren waarvan de twee belangrijkste zich in Spanje aan de Costa Blanca en de Costa del Sol bevinden. Onze 35 medewerkers verwelkomen elk jaar meer dan 250 nieuwe klanten, waarmee Zapinvest uitgegroeid is tot de marktleider voor vakantiewoningen in Spanje vanuit België.

Zapinvest © 2021 | Grand'Route 3, 4360 Oreye/Oerle | IPI-nummer 508 272 | Algemene voorwaarden | Privacybeleid