Geschiedenis
zapinvest

De geboorte van de groep

David ZAPICO en Jonathan BUCHET hebben meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed van tweede woningen. Ze leerden elkaar kennen bij een grote Belgische ontwikkelaar, waarvoor ze beiden actief waren op de tweedewoningmarkt in Frankrijk, gespecialiseerd in het verlenen van klantenondersteuning ter plaatse. In 2008, toen SPANJE een ongekende crisis doormaakte, besloten de twee vrienden om voor deze markt, die hen niet vreemd is, aangezien David Spaans is en Jonathan in Spanje had gewoond en gewerkt, te kiezen.

Door de oprichting van een eigen kantoor ter plaatse heeft de Zapinvest-groep de laatste jaren een snelle groei doorgemaakt, waarbij ze zich vooral onderscheidt door de kwaliteit van haar klantenondersteuning.

KLANTGERICHTE ONTWIKKELING

Om de verwerving en het beheer van uw droom in de zon zoveel mogelijk te vereenvoudigen, heeft de ZAPINVEST-groep op haar beurt een reeks exclusieve diensten ontwikkeld zoals ZapZen, ZapComfort, ZapPrivilege, ZapHoliday, ... gaande van noodhulp tot flexibel huurbeheer en de ontwikkeling en inrichting van de eigendommen van haar klanten. ZAPINVEST biedt nu 10 jaar later concrete oplossingen voor alle belangrijke problemen van haar klanten.

Vandaag telt de groep zes kantoren waarvan de twee belangrijkste zich op de Costa Blanca en de Costa del Sol bevinden. Er werken 35 medewerkers die elk jaar meer dan 250 nieuwe klanten verwelkomen... Zapinvest is vandaag uitgegroeid tot de marktleider voor vakantiewoningen in Spanje vanuit België.

Zapinvest © 2021 | Grand'Route 3, 4360 Oreye/Oerle | IPI n° 508 272 | Algemene voorwaarden | Privacybeleid

We nemen een aantal van uw navigatiegegevens op om u een perfecte browse-ervaring te garanderen.