Présentation du groupe Zapinvest

Presentatie

Zapinvest

2nd residence

Wie zijn wij ?

Gespecialiseerd in de vastgoedsector van een tweede verblijf in Spanje, is ZAPINVEST uw onmisbare Belgische partner om uw geld onder de Spaanse zon te plaatsen !

De onderneming ZAPINVEST begeleidt u doorheen het hele proces van uw aankoop van een tweede woonst in het buitenland. Vanaf uw zoektocht naar een pand tot het definitief en veilig afhandelen van uw aankoop in de aanwezigheid van een notaris, doorheen de verschillende stappen heen (nl. de onderhandelingen, de administratie en de begeleiding ter plaatse).

De groep Zapinvest

Dankzij een perfecte beheersing van de taal en van het belastingstelsel, maar vooral door toedoen van een kwalitatief netwerk ter plaatse. ZAPINVEST is een onmisbare partner geworden voor de Belgische klanten. Klanten die ernaar verlangen de aankoop van een vastgoed te verwezenlijken, en dit in alle vertrouwen en in alle sereniteit..

De structuur van ZAPINVEST bestaat uit een netwerk van gespecialiseerde medewerkers in Spanje (advocaten, banken, projectontwikkelaars, experten in de verhuurbeheer,… ).

De ZAPINVEST IMMO groep positioneert zich momenteel als een raadgever. Een consulent, die op basis van een voorstudie in staat is om de beste deal te vinden voor de klant die een vastgoedpand in Spanje zoekt

Onze markten bij uitstek

Spanje, met name de Costa Del Sol en de Costa Blanca. Dit zijn de twee regio’s die het meest getroffen zijn door de vastgoedcrisis. Zij genieten van een bevoorrecht klimaat en van een hoge frequentie aan vluchten vanuit België.

De mutatie frequentie van de spelers op de markt (banken, beleggingsfondsen, projectontwikkelaars,... ) en de wettelijke en juridische werking van een transactie maken het één van de meest complexe vastgoedmarkten. ZAPINVEST heeft zich als een belangrijke speler in deze markt gevestigd, vooral dankzij zijn ervaring in de sector, de tweetaligheid van zijn team en zijn activiteiten/aanwezigheid in Spanje zelf.

 

Ze zijn juist aangekomen !

image du bien 2636

Ref. : 2636

bed 5 | bath 6 | sqft 610 m²

4.900.000 €

image du bien 2629

Appartement in Mijas/Malaga, Costa del Sol

Ref. : 2629

bed 2 | bath 2 | sqft 99 m²

290.400 €

Nieuw project in het hart van Mijas, van twee tot vier slaapkamers, parkeerplaats en kelder, gemeenschappelijk zwembad, spa en fitnessruimte. Slechts 40 meter van supermarkten en sportcentra, 400 meter van een golfbaan en 900 meter van het strand.

Bekijk dit pand

image du bien 6162

Villa in Daya Nueva, Alicante, Costa Blanca

Ref. : 6162

bed 3 | bath 2 | sqft 117 m²

237.000 €

3 slaapkamer villa met zwembad en parkeerplaats op perceel in Daya Nueva

Bekijk dit pand

image du bien 6166

Appartement in Rojales/Ciudad Quesada, Costa Blanca

Ref. : 6166

bed 2 | bath 2 | sqft 70 m²

195.000 €

Appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers met parkeerplaats en gemeenschappelijk zwembad

Bekijk dit pand

onze woningen

LOGO HOLIDAY FOND BLANC

Onze Newsletter

Abonneer je op de hoogte blijven van onze aanbiedingen en promoties per e-mail.

Inschrijven voor de newsletter

Knop Mis het niet !

Bezoek Zapinvest op de Second Home Expo in GENT!

Schrijf u hier in vóór 12/2/2019 en ontvang uw gratis ticket!

UW GRATIS TICKET

second expo2019 1

Aarzel in de tussentijd niet om contact met ons op te nemen voor een persoonlijke afspraak!

EEN AFSPRAAK AANVRAGEN

We nemen een aantal van uw navigatiegegevens op om u een perfecte browse-ervaring te garanderen.