Zone CDS - Marbella

Marbella

Deze wereldwijde bekende badplaats ligt in de provincie Malaga, en trekt vooral talrijke persoonlijkheden aan uit alle hoeken van de wereld !

Ook al staat Marbella bekend om zijn 15 kilometer lange prachtige witte stranden, toch is deze bestemming ook heel erg in trek voor het golfen, met meer dan 20 golfbanen geflankeerd tussen de zee en de bergen !

U zal er ook de Andalusische charme van het historische centrum kunnen ontdekken, met zijn vele winkels waaronder traditionele winkels die allerlei artikelen verkopen ontleend aan de "flamenco", de bekendste traditionele dans uit Andalusië. Deze buurt matched perfect met de moderne infrastructuur die zich in de afgelopen jaren heeft ontwikkeld.

Zijn beroemde jachthaven, Puerto Banus, wordt vaak vergeleken met Saint Tropez en biedt een exclusieve en hoogwaardige infrastructuur aan.

U zal ook vele specialiteiten uit de streek kunnen proeven in de vele restaurants, die aanwezig zijn op de 18 km lange promenade aan zee, en waar ook een fietspad is voorzien.

De omgeving bevindt zich enerzijds op 26 km van de stranden van Marbella, en anderzijds op de aangrenzende bergen.

Kom en ontdek onverwijld deze zonnige vakantieoord het hele jaar door!

  • Hits: 1384

Zapinvest © 2021 | Grand'Route 3, 4360 Oreye/Oerle | IPI-nummer 508 272 | Algemene voorwaarden | Privacybeleid

We nemen een aantal van uw navigatiegegevens op om u een perfecte browse-ervaring te garanderen.