Zapinvest Login

Kopen
aan de costa del sol

De VISIE van zapinvest

Dit is een markt waar stock en inbeslagnames, wederverkopen en gloednieuwe bouwprojecten worden gecombineerd. Het aanbod van stock en inbeslagnames, dat hoofdzakelijk bestaat uit goederen die in de afgelopen negen jaar zijn opgebouwd, vertoont echter een vrij sterke daling. De stabilisatie van de vastgoedmarkt die in 2015 begon, is bevorderlijk geweest voor de hervatting van de bouw en sinds eind 2018 ook voor de verschijning van nieuwe, moderne en actuele ontwikkelingen.

Het herstel van de bouwsector gaat ook gepaard met een stijging van de marktprijzen, die niettemin ver onder het Europese gemiddelde blijven.

Het aanbod van de Costa del Sol bestaat voornamelijk uit twee- en drieslaapkamerappartementen met een prachtig uitzicht, in volledig uitgeruste complexen. Het zeer heuvelachtige reliëf van de regio maakt het mogelijk om een huis te kopen met een prachtig uitzicht op de zee zonder noodzakelijkerwijs in de eerste rij langs het strand te staan. Dit is het voordeel van de immo in Malaga en vooral de appartementen in Malaga in Spanje.

De prijs van de nieuwe appartementen ligt over het algemeen tussen de € 120.000 en € 700.000 en varieert voornamelijk afhankelijk van het niveau van standing. Er zijn ook villa's afkomstig van grote bouwprojecten aan de kust, met grotere groene ruimten en prijzen vanaf ongeveer € 300.000.

Als u op zoek bent naar een nieuwe woning of een wederverkoop met een prachtig uitzicht op de zee, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Zapinvest © 2021 | Grand'Route 3, 4360 Oreye/Oerle | IPI-nummer 508 272 | Algemene voorwaarden | Privacybeleid