Zapinvest Login

Kopen
aan de Costa Calida

De VISIE van zapinvest

De Costa Calida en vooral het gebied van Aguilas, gelegen tussen Murcia en Almeria, is een gebied dat gekenmerkt wordt door het latere herstel van de vastgoedmarkt. Het algemene herstel, met uitzondering van enkele gebieden die eigendom zijn van zeer grote ontwikkelaars, begon in 2018 in een markt die uit de pas loopt met de andere regio's van Spanje.

Het lage precrisis-vastgoedaanbod dat kan worden geëxploiteerd in deze regio betekent dat er zeer snel een aanbod is dat zowel gerenoveerde inbeslagnames als nieuwe woningen omvat.

Ontwikkelaars hebben recentelijk belangstelling getoond voor het gebied, wat hen in staat stelt om woningen aan te bieden tegen prijzen die nog steeds zeer democratisch zijn in een uitzonderlijke omgeving met een prachtig uitzicht op de golfbaan en de zee.

Het succes van de nieuwe ontwikkelingen in de regio van Aguilas belooft veel goeds voor de groei van de markt. Dit is dan ook de ideale plaats om een vastgoedinvestering te doen die een grote toegevoegde waarde belooft in een nog steeds natuurlijke en intacte omgeving.

Knop Mis het niet !

Zapinvest © 2021 | Grand'Route 3, 4360 Oreye/Oerle | IPI-nummer 508 272 | Algemene voorwaarden | Privacybeleid