Zapinvest Login

Torre de la Horadada

Torre de la Horadada, onmisbaar op de vastgoedmarkt van de Costa Blanca Zuid, behoort tot de gemeente Pilar de la Horadada, dicht bij de regio van Murcia. De plaats ontleent haar naam aan de beroemde wachttoren, symbool van de kuststad. 

De stranden van Torre de la Horadada staan bekend om hun schoonheid, fijn zand en kristalhelder water. De zone behoort tot de mooiste stranden aan de Costa Blanca, vaak naar verwezen en bekend op Europees niveau. Zo is er o.a. "playa del Puerto", "playa de las Villas" of "playa de la Higuericas". De jachthaven biedt allerlei faciliteiten, restaurants, bars en winkels, die lokaal entertainment bieden in een droomomgeving. Bij een bezoek aan de regio begrijpt men snel waarom veel Zapinvest-klanten hier een tweede woning hebben gekocht.

Naast Torre de la Horadada omvat dit gebied verschillende kleine steden. Mil Palmeras, bekend om zijn palmbomen en appartementen met zeezicht. Pilar de la Horadada, net achter Torre de la Horadada, een levendige Spaanse stad waar men vrij gemakkelijk een nieuw, goedkoop appartement kan vinden. En Lo Romero, bekend om zijn mooie villa's met zicht op de golf.

Zapinvest © 2021 | Grand'Route 3, 4360 Oreye/Oerle | IPI-nummer 508 272 | Algemene voorwaarden | Privacybeleid