Zapinvest Login

Orihuela Costa

Orihuela Costa is een commune aan de Costa Blanca Zuid, verdeeld in verschillende kleine steden, heel interessant voor mensen die een appartement in Spanje willen kopen. Niet te verwarren met de gemeente Orihuela, die in het binnenland ligt.

Orihuela Costa beslaat een groot deel van de kust, wat het mogelijk maakt om uw droomwoning aan de Costa Blanca te vinden, heel dicht bij de mooie stranden van Orihuela Costa, zeer populair bij niet-Spanjaarden die een appartement aan zee willen kopen. De kustlijn bestaat uit opeenvolgende, kleine badplaatsen, havens, mooie witte zandstranden en natuurlijke en discrete, charmante rotsachtige baaien. Deze diversiteit, eigen aan Orihuela Costa, maakt het een zeer gewilde plaats, ofwel om te investeren in een tweede verblijf voor familiaal gebruik ofwel als vastgoedinvestering voor verhuur in Spanje. 

De verschillende steden in de omgeving zijn gevestigd rond 3 gerenommeerde golfbanen, het bekende winkelcentrum Zenia Boulevard, openbare en private ziekenhuizen, plaatselijke en internationale scholen alsook vele vrijetijdsvoorzieningen. De stadjes zijn Villamartin, Playa Flamenca, La Florida, Las Filipinas, Punta Prima, La Zenia, Las Ramblas, Cabo Roig en Campoamor... Elk van deze stadjes heeft haar eigen activiteiten met bars, restaurants, winkels en kleine lokale marktjes, ...

Zapinvest © 2021 | Grand'Route 3, 4360 Oreye/Oerle | IPI-nummer 508 272 | Algemene voorwaarden | Privacybeleid