Zapinvest Login

Kopen
aan de costa blanca zuid

De visie van ZAPINVEST

De markt van de Costa Blanca Zuid is een bijzondere markt, de sterke buitenlandse vraag maakt van deze regio een zeer populaire omgeving. De moderne architectuur ontwikkelt zich er sterk als gevolg van de toegenomen vraag naar deze bouwstijl. Sindsdien wordt het eigentijdse aspect vooral weergegeven in villa's en bungalows. Als Immo aan de Costa Blanca je doet dromen, kun je vallen voor een huis in Costa Blanca.

De kust biedt op dit moment zeer goede kansen, ondanks een stabilisatie van de markt, die de neiging heeft zich te herstellen in waarde, vooral door de sterke vraag naar woningen.

Nieuwe gebouwen worden er vandaag de dag nog steeds ontwikkeld, gecontroleerd door ontwikkelaars die al enkele jaren de belangrijkste spelers in de woningbouwsector zijn.

Hierdoor is het momenteel mogelijk om een nieuwbouwproject aan te schaffen tegen onklopbare prijzen en met bankgaranties. De markt biedt nog steeds een mooie selectie van eigendommen voor "wederverkoop", meestal tegen lagere prijzen, met soms grotere ruimtes, maar vaak van veel mindere kwaliteit.

De gemiddelde prijs van nieuwe woningen aan de Costa Blanca Zuid varieert tussen € 130.000 en € 180.000 voor appartementen en tussen € 200.000 en € 280.000 voor villa's. Prijzen die nog steeds lager zijn dan in het verleden.

Knop Mis het niet !

Zapinvest © 2021 | Grand'Route 3, 4360 Oreye/Oerle | IPI-nummer 508 272 | Algemene voorwaarden | Privacybeleid