Zapinvest Login

Santa Pola

Op de grens tussen de Costa Blanca Zuid en de Costa Blanca Noord bevindt zich Santa Pola. Santa Pola is de ideale stad voor liefhebbers van fauna en flora en fijne zandstranden. De stad beschikt over een buitengewone fauna. Santa Pola ligt vlak bij het natuurpark van de zoutmijnen. U kunt er indrukwekkende zonsondergangen bewonderen, waarbij de natuur ons allerlei kleuren laat zien.

Het rif van Santa Pola en de vele stranden zijn geweldig om te duiken. U kunt ook gemakkelijk het prachtige eilandje "Tabarca" bezoeken, aangezien er dagelijks excursies worden georganiseerd, onder andere vanuit Santa Pola. Tot slot kunt u genieten van de lokale keuken dankzij de vele eersteklas en gerenommeerde eetadressen.

Wie graag een appartement wil kopen aan de Costa Blanca, zal in Santa Pola onder de indruk zijn van het historisch centrum, maar ook van de prachtige ligging met brede stranden van fijn zand, op Europees niveau bekend voor de kwaliteit. Als u een villa met zwembad wil kopen in Spanje, gaat u best naar de omgeving van La Marina.

De vastgoedmarkt van Santa Pola in Spanje biedt villa's en appartementen te koop in Santa Pola, Arenales del Sol, Gran Alacant, La Marina en El Pinet.

Zapinvest © 2021 | Grand'Route 3, 4360 Oreye/Oerle | IPI-nummer 508 272 | Algemene voorwaarden | Privacybeleid