Zapinvest Login

Rondom Benidorm

De omgeving van Benidorm, aan de Costa Blanca Noord, staat bekend om zijn vele hoge gebouwen... Maar vergis u niet! Niet ver van deze toeristische zone kunt u gemakkelijk een mooi appartement met zeezicht vinden om te genieten van de charme van Villajoyosa of nog, een mooie villa te koop in Finestrat.

De stad Villajoyosa met haar veelkleurige gevels, befaamd bij kenners van de Spaanse vastgoedmarkt, zal u fascineren met haar kleine markten en veilingen met vers gevangen vis. Sportievelingen kunnen aan watersport doen. Ver weg van de Spaanse toeristische clichés kunt u genieten van de troeven van deze prachtige regio aan de Costa Blanca Noord.

Finestrat daarentegen is een charmante gemeente gelegen tussen land en zee. De stad ligt op een heuvel die wordt gekenmerkt door sierlijke huisjes met zicht op zee en smalle steegjes van Moorse oorsprong. De ideale omgeving om een villa met privézwembad te vinden.

Zapinvest verdeelt Benidorm in 3 zones voor het vinden van een appartement of villa in Spanje: Benidorm, Villajoyosa en Finestrat.

Zapinvest © 2021 | Grand'Route 3, 4360 Oreye/Oerle | IPI-nummer 508 272 | Algemene voorwaarden | Privacybeleid