Zapinvest Login

Denia

Denia is een havenstad aan de Costa Blanca Noord en een reguliere tussenstop voor het zoeken naar een appartement of huis te koop in Spanje.

De heuvels van deze stad in het uiterste noorden van de Costa Blanca herbergen het kasteel en het archeologisch museum, vanwaar het zicht op de zee en de haven spectaculair is. De geschiedenis van Denia wordt gekenmerkt door verschillende invloeden en geeft de stad een uitzonderlijk karakter. Ze biedt ook allerlei fijne zandstranden; sommige zijn heel drukbezocht en andere zijn rustiger en meer afgezonderd. Voor ieder wat wils. Wandelingen of mountainbiketochten langs de kustlijn zijn ideaal en indrukwekkend.

De jachthaven van Denia staat in directe verbinding met de Balearen, zo kunt u de Spaanse eilanden zoals Ibiza of Mallorca gemakkelijk bereiken... wat het een interessante zone maakt op de Spaanse vastgoedmarkt.

Deze zone strekt zich ook uit tot andere kleine steden zoals El Verger, Els Poblet en Pedreguer. De vastgoedmarkt van Denia bestaat voornamelijk uit appartementen met gemeenschappelijk zwembad, maar het is ook mogelijk om er, dankzij Zapinvest, de villa van uw dromen in Spanje te vinden.

Zapinvest © 2021 | Grand'Route 3, 4360 Oreye/Oerle | IPI-nummer 508 272 | Algemene voorwaarden | Privacybeleid