Zapinvest Login

Cumbre del Sol

Cumbre del Sol, zoals de naam al doet vermoeden, zal u de zon laten bereiken. Het is de parel van de vastgoedmarkt aan de Costa Blanca Noord. De uitzonderlijke ligging aan de klifrand, maakt het een gedroomde locatie om een luxevilla met buitengewoon uitzicht in Spanje te kopen.

Miradors, wandelen op de kliffen om de voorouderlijke visserspraktijken te ontdekken, watersporten, bars en restaurants langs de zee, grotten, ... zoveel recreatieve activiteiten voor eenieder het hele jaar door. Met meer dan 300 dagen zon per jaar, is deze regio aan de Costa Blanca Noord zeker een bezoekje waard. Hoewel het toerisme daar ontwikkeld is met het herstel van de Spaanse vastgoedmarkt, is de bijzonderheid van deze regio ongetwijfeld de authenticiteit, en het adembenemend zicht op zee.

De omgeving van Cumbre del Sol, in het noorden van Alicante, ideaal gelegen tussen Calpe en Javea, is dus een bevoorrechte zone waar luxeappartementen en luxevilla's naast elkaar liggen, zeer populair bij klanten van Zapinvest op zoek naar een exclusieve woning in Spanje.

Zapinvest © 2021 | Grand'Route 3, 4360 Oreye/Oerle | IPI-nummer 508 272 | Algemene voorwaarden | Privacybeleid