Zapinvest Login

Calpe

Calpe geniet, net als de andere steden aan de Costa Blanca Noord, het hele jaar door van een ideaal klimaat met warme zomers en zachte winters... De omgeving is zeer in trek bij mensen die op zoek zijn naar een tweede verblijf in Spanje.

De ideale temperatuur het hele jaar door laat toe te genieten van de 13 km lange kusten en stranden, het zee- en berglandschap, de gerenommeerde keuken en de toeristische activiteiten. De "Peñon de Ifach", een kalksteenrots van meer dan 332 m hoog en 1 km breed is één van de bezienswaardigheden van dit gebied in Spanje. De oude zoutfabriek uit de Romeinse tijd, "Casanova", een grote boerderij uit de late 17de eeuw, "El Castellet de Calp", "La Pobla Medieval de Ifach" of "Los Baños de la Reina" zijn ook toeristische en culturele attracties... en vergeet vooral niet het proeven van de verse vis die 's ochtends wordt gevangen en in de haven wordt geveild.

De vastgoedmarkt in Calpe biedt mooie, nieuwe appartementen te koop, maar het is eveneens een interessante regio om een luxevilla met zwembad aan de Costa Blanca Noord te kopen.

Zapinvest © 2021 | Grand'Route 3, 4360 Oreye/Oerle | IPI-nummer 508 272 | Algemene voorwaarden | Privacybeleid