Altea en Polop

Stranden en de oude stad: dat zijn de sleutelwoorden voor dit charmante deel van de Costa Blanca Noord, halverwege tussen Calpe en Benidorm, in het zuidoosten van Spanje.

Cultuur, sfeer en schoonheid zijn kenmerkend voor deze kuststad. Ver weg van de drukke badplaatsen, zoals Benidorm, waar het dichtbij ligt, zal Altea in de smaak vallen met haar smalle, geplaveide straatjes, omgeven door witgekalkte huizen met mediterrane bloemen. Veel mensen die op zoek zijn naar een tweede woning aan de Costa Blanca Noord hebben dit begrepen.

De stranden zijn ook befaamd en worden vaak afgebeeld door lokale of toevallige schilders. Een natuurlijke omgeving die nog steeds veel kunstenaars inspireert die deze droomlandschappen voortdurend in verschillende vormen reproduceren. In de bocht van een steegje of dicht bij het strand, kunt u kleine winkeltjes ontdekken of genieten van heerlijke gerechten in een natuurlijke omgeving. Polop, wat verder terug, is een zone aan de Costa Blanca Noord waar het niet ongewoon is om mooie villa's met tuin en privézwembad te koop te vinden met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Als u met Zapinvest een appartement in een authentieke omgeving in Spanje wenst te kopen, dan zijn Altea en Polop zeker het overwegen waard.

 

  • Hits: 930

Zapinvest © 2021 | Grand'Route 3, 4360 Oreye/Oerle | IPI-nummer 508 272 | Algemene voorwaarden | Privacybeleid

We nemen een aantal van uw navigatiegegevens op om u een perfecte browse-ervaring te garanderen.