Zapinvest Login

Kopen
aan de costa blanca noord

De VISIE van zapinvest

Als u droomt van een luxewoning, in een rustige en adembenemende omgeving, dan is de Costa Blanca Noord ongetwijfeld de plek voor u.

Het zeer ruige reliëf en de kliffen langs de kust geven het een heel bijzonder karakter met woningen aan de kliffen met een prachtig uitzicht op de zee. Door het reliëf moet er vaak gebruikgemaakt worden van hoogtechnologische bouwtechnieken die de prijzen omhoog duwen. Een extra kost die van het onroerend goed van de Costa Blanca Noord vooral een luxemarkt maakt met prachtige exclusieve villa's aan de rand van de kliffen en zeer grote luxeappartementen. 

Als een villa aan de Costa Blanca u doet dromen, kunt u vallen voor een woning te koop (Costa Blanca). Of richt u eenvoudigweg op immo te koop in Spanje.

In het kader van het landschap ontwikkelen nieuwe gebouwen zich steeds meer en meer, voornamelijk onder controle van high-end ontwikkelaars die exclusieve producten aanbieden, vaak met zeer hoge kwaliteitsnormen, zowel op het vlak van materialen als design. Gezien het zeer exclusieve karakter van de villa's zijn de mogelijkheden van maatwerk bijna eindeloos.
De markt biedt ook grote mogelijkheden voor panden in "herverkoop" met een meer traditionele stijl, die vaak het resultaat zijn van een gepersonaliseerd onderzoek volgens de eisen en het budget van de klanten.

De gemiddelde prijs aan de noordelijke Costa Blanca varieert tussen de € 250.000 en € 2.000.000, afhankelijk van of u op zoek bent naar een appartement of een exclusieve en persoonlijke villa.

Zapinvest © 2021 | Grand'Route 3, 4360 Oreye/Oerle | IPI-nummer 508 272 | Algemene voorwaarden | Privacybeleid