Où investir

Costa Blanca

Waar investeren

Costa Del Sol

De vastgoedmarkt in Spanje

Spanje is de favoriete bestemming van de Belgen. Dankzij zijn mooie locaties, zijn levenskwaliteit, zijn cultuur, zijn tradities en zijn lagere vastgoedprijzen. Dit zorgt ervoor dat  dat vele buitenlanders vastgoed kopen in Spanje, in vergelijking met vele andere Europese landen.  

Steeds meer gepensioneerden verblijven er zelfs een aantal maanden. Bovendien, is het heel gemakkelijk om heen en weer te vliegen vanuit België naar Spanje en omgekeerd (goedkope vluchten, korte vlucht, ...).

 

De huidige vastgoedmarkt biedt op dit moment uitzonderlijke buitenkansen aan !

Na 10 jaar van intense vastgoedontwikkeling, heeft Spanje geleden door de variabele kredieten. Spanje was het eerste land in 2008, dat na de Verenigde Staten, dat dikwijls gedwongen werd te verkopen met verlies om het hoofd boven water te kunnen houden .. Dit door toedoen van een opéénstapeling van schulden en het gebrek aan afbetalingen van eigenaars.

Een nieuw fenomeen is ontstaan uit deze internationale crisis, het betreft “de wederverkoop van bankbeslagen”. De bank is genoodzaakt beslag te leggen op het pand van de eigenaar (particulier of bouwpromotor) die niet meer in staat is om af te betalen. Dit principe leidt soms tot prijsdalingen tot 60 % van de waarde van het pand. Wij zijn voortdurend in contact met de grootste Spaanse bankgroepen met de bedoeling op de hoogte te blijven van de verschillende gunstige aanbiedingen.

De Spaanse vastgoedmarkt is nog steeds een veilige belegging op lange termijn. Aangezien Spanje aan de top staat van de eerste bestemmingen wereldwijd reeds decennia lang !

Het is een zeer complexe markt, heel verschillend van regio tot regio. Zapinvest opent u de ogen om bepaalde fouten te vermijden … Alleen een perfecte beheersing van de vastgoed-markt maakt het u mogelijk de zeldzame parel te ontdekken !

 

onze woningen

LOGO HOLIDAY FOND BLANC

Onze Newsletter

Abonneer je op de hoogte blijven van onze aanbiedingen en promoties per e-mail.

Inschrijven voor de newsletter

En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l’utilisation de cookies afin d'améliorer votre expérience utilisateur.