Zapinvest Login

OPEN HUIS AAN SPANJEHOUT
Elke donderdag van de maand

HET EVENT OM ALLES TE WETEN OVER SPANJE EN HET SPAANS VASTGOED

MIS HET NIET !!!

Zaterdag 7 oktober, organiseert ZAPINVEST een event om alles te weten te komen over het aankopen van een woning in Spanje.

Op dit event zal u de Costa Blanca en de Costa del Sol ontdekken, informatie krijgen over het te volgen stappenplan, een overizcht van ons aanbod, verschillende mensen ontmoeten die meer informatie zullen meegeven i.v.m. een vastgoedaankoop in Spanje,….en wie weet misschien zal dit leiden tot het verwezlijken van uw Spaanse droom. WACHT NIET LANGER EN SCHRIJF U IN!!

ALLE INFORMATIE….. OP 1 PLEK TE VINDEN :

Dit is de reden waarom we het evenement organiseren. De bedoeling is, in een aangename en ontspannen sfeer, u een maximum aan informatie mee te geven. Niet alleen ons Belgisch team, maar ook ons Spaans team van onze kantoren aan de Costa Blanca en Costa Del zullen aanwezig zijn! Eigenaars die reeds met Century21 Spain Properties hebben aangekocht zullen hun koop-en huurervaring met u delen.

CULTURELE ONTDEKKINGEN :

Het vastgoedaspect van het event is zonder twijfel het belangrijkste, maar het proeven van de geweldige Spaanse sfeer heeft ook zeker zijn belang! Tijdens het event zullen er traditionele dans- en flamecovoorstellingen worden gegeven, kan u smullen van een lekkere tapas en heerlijke Spaanse wijnen degusteren.

PRAKTISCHE INFOS

WANNEER ?
7 oktober van 10u00 t.e.m 20u00

WAAR ?
Kasteel Den Brandt
Beukenlaan 12, 2020 ANTWERPEN

INFO EN INSCHRIJVING
Opgelet : INSCHRIJVEN IS VERPLICHT, 1 tapas degustatie en 1 wijndegustatie zal u aangeboden worden.

Infos
Per telefoon 02/ 899.06.21 of via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inschrijving :
Via het volgend formularium >>>ICI<<<

ROUTEPLAN ?
Klik op de kaart voor Google Maps

Zapinvest © 2021 | Grand'Route 3, 4360 Oreye/Oerle | IPI-nummer 508 272 | Algemene voorwaarden | Privacybeleid