CONFERENTIES & EVENEMENTEN

OPENDEURDAGEN Zapinvest Spaanse Woningen

Opendeurdagen Oreye

Ontmoet Zapinvest, de Spaanse vastgoedspecialist voor een TWEEDE VERBLIJF aan de COSTA BLANCA, COSTA CALIDA en de COSTA DEL SOL, tijdens de opendeurdagen in ons nieuw kantoor in OREYE-OERLE (net op de grens van Vlaanderen).

Reis en verblijf aan een voordelige prijs, met een gegarandeerde terugbetaling bij aankoop.

Indien u de villa of het appartement van uw dromen vindt, BETAALT Zapinvest UW REIS TERUG.

HOE KUNNEN WIJ U BEGELEIDEN?

Of u in de fase zit van het verzamelen van informatie, het kiezen van uw woning aan de Costa Blanca of de Costa del Sol of het organiseren van uw bezoeken aan Spanje, dé essentiële stap is nog steeds het persoonlijk contact met de Zapinvest-specialisten, die u in alle rust en vertrouwen kunnen begeleiden.

Om die reden nodigt Zapinvest u uit om het team van specialisten te ontmoeten op een van de evenementen om alles te weten te komen over investeren in vastgoed in Spanje, de procedures van aankopen, de mogelijkheden én de valkuilen.

Er zijn VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN om met ons in contact te komen:

  • Gewoon op kantoor: u kunt ons bereiken op het nummer 02 899 06 01 om een vrijblijvende afspraak vast te leggen.
  • ZAPTOUR: Zapinvest op verplaatsing om de Spaanse zon naar uw stad te brengen.
  • VIVA ESPAÑA vastgoedbeurs: u maakt kennis met de verschillende actoren uit de vastgoedsector, zoals promotoren, advocaten, banken en nog veel meer!

Tijdens één van deze events kunt u onze Zapinvest-vastgoedspecialisten ontmoeten die u de uitstekende investeringsmogelijkheden aan de Costa del Sol, de Costa Blanca Zuid en de Costa Blanca Noord voorstellen. Alle belangrijke onderwerpen met betrekking tot juridische, financiële, fiscale en andere aspecten worden onder de loep genomen.

Uiteraard zijn dit de ideale momenten waarop wij uw vragen beantwoorden en de Zapinvest-ervaring met u delen, maar het is tevens de perfecte gelegenheid waar u de kans krijgt om andere kopers of geïnteresseerden in een soortgelijk project te ontmoeten.

Zapinvest © 2021 | Grand'Route 3, 4360 Oreye/Oerle | IPI n° 508 272 | Algemene voorwaarden | Privacybeleid

We nemen een aantal van uw navigatiegegevens op om u een perfecte browse-ervaring te garanderen.