Zapinvest Login

HUISEIGENAAR WORDEN - diensten voor de aankoop

ZAPINVEST BEGELEIDT U

ZAPINVEST adviseert en begeleidt u gratis ongeacht de fase van de aankoop van uw woning in Spanje. Vanaf het eerste contact tot de ondertekening van het koopcontract staat ZAPINVEST aan uw zijde om eigenaar te worden van uw droomhuis aan de Costa Blanca, de Costa Calida of de Costa del Sol.

PERSOONLIJKE AFSPRAAK

Het begint allemaal bij een eerste gesprek met een ZAPINVEST-medewerker. Hij analyseert uw verwachtingen en bepaalt samen met u de regio, het type woning en het budget om u een eerste selectie van woningen voor te stellen die aan de verschillende zoekcriteria voldoen.


PROSPECTIEREIS

Zodra de voorselectie samen is uitgevoerd, is het in Spanje dat de ontdekking plaatsvindt en waar de criteria worden verfijnd en verder evolueren naarmate de bezoeken vorderen. Daarom organiseren wij voor u uw prospectiereis waarbij u door een van onze medewerkers wordt opgevangen, die met u de mogelijke panden gaat bezoeken en de planning laat evolueren in functie van uw opmerkingen tijdens de bezoeken.


RESERVATIE VAN DE WONING VAN UW DROMEN

Proficiat, u heeft het appartement of de villa van uw dromen gevonden! Na de reservatie ontmoet u onze advocaat die alle stappen voor u regelt, en de beheerder van de dienst na verkoop van ZAPINVEST die de opvolging van de werf, de verhuis, het meubilair, ... regelt. Uw beste vriend voor de komende maanden.


NOTARIËLE PROCEDURES EN AKTEN

Zapinvest en/of haar advocaat begeleiden u vervolgens bij alle noodzakelijke stappen vooraleer de akten te ondertekenen: aanvraag van een NIE, voorschot en betaling aan de projectontwikkelaar, administratieve dossiers, vertalingen, opening van een bankrekening, ... en op de dag van de akte is het ook onze advocaat die u zal vertegenwoordigen!


U BENT EIGENAAR

U bent officieel de eigenaar, het is tijd om uw sleutels in ontvangst te nemen en te genieten van de Spaanse zon! Zapinvest blijft aan uw zijde en vereenvoudigt uw leven door u een volledig aanbod van dienst na verkoop aan te bieden.

Zapinvest © 2021 | Grand'Route 3, 4360 Oreye/Oerle | IPI-nummer 508 272 | Algemene voorwaarden | Privacybeleid