Zapinvest Login

Verhuurbeheer
Investeer, maak winst

EEN ZORGELOOS VERHUURBEHEER

Zapinvest heeft zich gespecialiseerd in verhuurbeheer via haar dochteronderneming ZapHoliday, die een volledige service biedt, van de ontvangst van de huurder tot de controle en het onderhoud van het pand, voor een zorgeloos beheer door de eigenaar.

VOORBEELDEN VAN DIENSTEN

Op de website van ZapHoliday staat publiciteit voor het te verhuren pand, via het Zapinvest-netwerk is er klanteninbreng net als via de belangrijkste websites op de markt... verschillende bronnen om uw bezettingsgraad te optimaliseren.

Direct beheer door ZapHoliday voor alle informatie- en huuraanvragen. Boekingsplanning en communicatie met de eigenaar door middel van een handig en eenvoudig te gebruiken portal.

Inchecken, uitchecken en beheer van de huurwaarborgen... om onaangename verrassingen te vermijden.

Schoonmaak- en wasservice voor huishoudlinnen, deze service is ook à la carte beschikbaar voor uw persoonlijke behoeften.

Ondersteuning ter plaatse voor huurders met noodtelefoon die 24/24 beschikbaar is. Beheer van mogelijke schadegevallen en reparaties ter plaatse.


VERHUURBEHEER IS EEN STIEL

De strategie van ZAPHOLIDAY is een strategie van samenwerking met de eigenaars, in die zin dat alle beheersdiensten à la carte kunnen worden gebruikt.

Vraag gerust meer informatie tijdens een ZAPINVEST EVENEMENT of tijdens uw persoonlijke afspraak.

Zapinvest © 2021 | Grand'Route 3, 4360 Oreye/Oerle | IPI-nummer 508 272 | Algemene voorwaarden | Privacybeleid