Zapinvest Login

Diensten
Uw partner

AAN UW ZIJDE VANAF HET BEGIN

Voorafgaand aan de aankoop begeleiden en adviseren wij u in al uw stappen, van de keuze van de regio, de selectie van het type woning, de organisatie van uw reizen tot de organisatie van uw bezoeken aan de Costa Blanca (Noord en Zuid), de Costa Calida of de Costa del Sol.

Vanaf de eerste dag tot aan de ondertekening van de akte wordt u volledig gratis door onze specialisten begeleid, zodat u in alle veiligheid het eigendom van uw dromen kunt verwerven.

De teams van Zapinvest zullen zowel in België als in Spanje hun uiterste best doen om u in staat te stellen uw projecten onder de Spaanse zon uit te voeren.

NA VERKOOP, SERVICE OP LANGE TERMIJN

Na uw aankoop blijft Zapinvest aan uw zijde en blijft u profiteren van de kwaliteit van de professionaliteit van onze teams in België en Spanje. Dankzij onze unieke diensten ondersteunen wij u zodat u in alle rust van uw woning kunt genieten.

Deze nabijheid stelt ons in staat u bij te staan in alle stappen die u wenst te ondernemen met betrekking tot uw aankoop.

Administratieve ondersteuning, inrichting van uw woning, kleine renovatiewerkzaamheden, onderhoud van uw tuin, ... Voor elk probleem is er een Zapinvest-oplossing!

BEHEER VAN DE VERHUUR OP MAAT

U wilt uw woning verhuren? Dat treft, Spanje is een van de 3 meest bezochte landen ter wereld!

ZAPINVEST is een expert op dit gebied geworden dankzij haar dochteronderneming ZapHOLIDAY, die een zeer complete service biedt, van de ontvangst van de huurder tot de controle en het onderhoud van het pand, voor een zorgeloos beheer voor de eigenaar.

Of het nu gaat om occasioneel verhuren van uw woning om uw kosten in evenwicht te brengen of om het maximaliseren van de rentabiliteit van de huur, ZapHOLIDAY is de service die bij u past.

ZAP DESIGN: MEUBILAIR ZONDER ZORGEN

Het inrichten van een nieuw appartement onder de Spaanse zon is niet voor iedereen gemakkelijk, zeker niet als men de taal niet spreekt.

Met ZapDESIGN profiteert u van professioneel advies bij de keuze van de elementen die uw nieuwe aanwinst in de verf zullen zetten.

ZapDESIGN biedt u een breed scala aan meubels en packs die gratis thuis geleverd en gemonteerd kunnen worden ... zodat u direct bij aankomst in Spanje van de zon kunt genieten.

Knop Mis het niet !

Zapinvest © 2021 | Grand'Route 3, 4360 Oreye/Oerle | IPI-nummer 508 272 | Algemene voorwaarden | Privacybeleid