Ban 1920x650

Vastgoedbeurs Spanje

Salon Viva España

23 & 24 MAART in UKKEL

VIVA ESPAÑA IS TERUG VAN WEGGEWEEST, KOM ONS BEZOEKEN IN UKKEL !!

Spaans vastgoed en de markt van tweede verblijven in Spanje zijn een onderwerp die u interesseren? Mis dan dit uitzonderlijk evenement niet waar u de kans krijgt om de verschillende spelers van de sector te kunnen ontmoeten onder één dak. Al de antwoorden op uw vragen in een gezellige omgeving... en misschien vindt u er wel de villa onder de zon of het appartement van uw dromen. Ontdek al de verschillende thema’s die aan bod zullen komen op het salon, alsook de vele professionals die aanwezig zullen zijn om u te informeren en te antwoorden op al uw specifieke vragen.

WACHT NIET OM U IN TE SCHRIJVEN !!!

VERPLICHTE INSCHRIJVING

Bouton inschijvingen

Om u een garantie te kunnen bieden op vlak van bezoekerscomfort en hoge kwaliteit aan informatieverstrekking zijn de plaatsen helaas beperkt... Schrijf u dus meteen in !

GRATIS INSCHRIJVING

COMPLEET PROGRAMMA

Bouton Programma ok

Een compleet programma met de verschillende spelers op de markt om zo al de aspecten van het vastgoed in Spanje te kunnen ontdekken.

BEKIJK HET PROGRAMMA

LOCATIE ET TOEGANG

Bouton locatie

Op een exclusieve en gemakkelijk te bereiken locatie is B19 COUNTRY CLUB te UKKEL een gedroomde locatie om Spanje in een aangename en gemoedelijke sfeer te ondekken. Hoe deze locatie bereiken ?

LOCATIE EN PARKING

Ontdek deze 3 schitterende regio's in Spanje !

 

COSTA BLANCA

COSTA BLANCA

De Costa Blanca biedt prachtige mogelijkheden! Als u droomt van een villa onder de Spaanse zon, bent u hier aan het juiste adres!
COSTA ALMERIA

COSTA ALMERIA

De Costa Almeria is rustig en authentiek. De perfecte plek om uit te rusten terwijl u geniet van de zee tijdens de golf!
COSTA DEL SOL

COSTA DEL SOL

De Costa del Sol, waar de bergen samenvloeien met de Middellandse Zee... Een prachtige landschap met een grandioos uitzicht op zee.

 

onze woningen

LOGO HOLIDAY FOND BLANC

Onze Newsletter

Abonneer je op de hoogte blijven van onze aanbiedingen en promoties per e-mail.

Inschrijven voor de newsletter

We nemen een aantal van uw navigatiegegevens op om u een perfecte browse-ervaring te garanderen.