VIVA ESPAÑA
UKKEL - 5 & 6 september

Uw afspraak met Spaans vastgoed

VIVA ESPAÑA IS TERUG!
ONTMOET ALLE SPELERS VAN DE SPAANSE VASTGOEDMARKT OP ééN PLAATS

Viva España is terug en wij verwachten jullie talrijke aanwezigheid! Een unieke kans om alle spelers van de Spaanse vastgoedmarkt te ontmoeten op dezelfde plaats. Afspraak te BRUSSEL (Ukkel) op 5 en 6 september 2020. Promotors, advocaten, eigenaars, onze Spaanse vastgoedspecialisten, ons Belgisch vastgoedteam, ... zullen aanwezig zijn.

COMPLEET PROGRAMMA

Een compleet programma met de verschillende spelers op de markt om zo al de aspecten van Spaans vastgoed te kunnen ontdekken.

LOCATIE EN TOEGANG

B19 Country Club te UKKEL is de ideale locatie om Spanje te ontdekken in een aangename en gezellige omgeving. Hoe geraakt u er?

GRATIS INSCHRIJVEN

Om een kwalitatieve informatieverstrekking te kunnen garanderen, zijn de plaatsen beperkt. Vergeet u daarom niet in te schrijven!

DE BESTE PLAATS OM SPANJE TE ONTDEKKEN

  De voordelen van VIVA ESPAÑA 

  Spaans vastgoed aan de Costa Blanca, Costa Calida en Costa del Sol en de markt van tweede verblijven in Spanje, is een onderwerp dat u interesseert? Mis dan dit uitzonderlijke evenement op 5 en 6 september 2020 te BRUSSEL niet, waar u de kans krijgt om de verschillende spelers van de sector onder één dak te ontmoeten. Al de antwoorden op uw vragen in een gezellige omgeving... en misschien vindt u er wel de villa onder de zon of het appartement van uw dromen. Ontdek de verschillende thema’s die aan bod zullen komen, alsook de vele aanwezige professionals.

  Vanzelfsprekend worden in deze post-covid-periode alle voorzorgsmaatregelen genomen om de veiligheid en gezondheid van onze bezoekers te verzekeren.

  ONTDEK DE PROMOTORS VAN DEZE 3 SPAANSE REGIO'S! 

  COSTA DEL SOL

  Ontdek de promotor van deze exclusieve luxevilla's op maat. Meer dan 25 modelwoningen beschikbaar!

  COSTA BLANCA

  Een ervaren promotor aan de Costa Blanca biedt grote appartementen en meerdere types van villa's aan op de golf en aan zee.

  COSTA Calida

  Een bekende promotor biedt appartementen en villa's met prachtig zicht op de golf en de zee, in een authentieke omgeving! Kom het ontdekken!

  Zapinvest © 2021 | Grand'Route 3, 4360 Oreye/Oerle | IPI-nummer 508 272 | Algemene voorwaarden | Privacybeleid

  We nemen een aantal van uw navigatiegegevens op om u een perfecte browse-ervaring te garanderen.