Zapinvest: Vastgoed in Spanje specialist in tweede verblijven

Autour des Salines (NL)

In de buurt van de "salinas"

De omgeving van de "salinas" (zoutpannen) aan de Costa Blanca, is een graafschap van Alicante, verdeeld in 3 delen. Een centraal deel, met een vlak en vruchtbaar reliëf; een veel bergachtiger deel van het binnenland; en ten slotte, het kustgedeelte; het meest interessante gedeelte, dat zeer gewaardeerd wordt door de liefhebbers van tweede verblijven en onroerend goed aan de Costa Blanca Zuid.

Deze zone omvat allerlei plaatsjes in het binnenland, op slechts enkele minuten van het strand. Zij spelen een belangrijke rol op de Spaanse vastgoedmarkt voor mensen die een woning in Spanje willen kopen tegen een interessante prijs, in een rustige golfomgeving dicht bij het strand en de kustactiviteiten.

Vistabella en La Finca zijn twee golfbanen die bekend zijn voor hun kwaliteit en diensten, ideale plaatsen voor het kopen van een droomvilla met tuin en zwembad. San Miguel de Salinas, Los Montesinos en La Herrada liggen aan de zoutmijnen en worden vaak bezocht door klanten van Zapinvest, op zoek naar een appartement in Spanje met uitstekende verhouding prijs/kwaliteit.

 

  • Hits: 11615

Zapinvest © 2021 | Grand'Route 3, 4360 Oreye/Oerle | IPI-nummer 508 272 | Algemene voorwaarden | Privacybeleid

We nemen een aantal van uw navigatiegegevens op om u een perfecte browse-ervaring te garanderen.